onsdag 25. mai 2011

Karen sovnet inn i dag

Kjære venner av Karen Magrethe,

Karen døde fredfullt i dag med sine nærmeste tilstede.
Vi, de nærmeste, vil takke alle hennes venner og bekjente for tanke og omsorg hun har opplevet i hennes lange sykdomsperiode frem til slutten.

Tidspunkt for bisettelse vil bli annonsert i BT og BA.

Spørsmål og henvendelser kan rettes til familien som Karen selv skriver i sitt siste innlegg.

lørdag 21. mai 2011

Min siste Blogg ? ?

Kjære venner.

De fleste av dere har nok allerede fått med dere at formen fort har blitt merkbart dårligere. Jeg er nå på Sunnia. Skulle i utgandspunktet kun inn for tapping av væske, utredning og hvile en helg. Det ble for opptimistisk. Blir dårligere og svakere fra dag til dag. Må nå ha gjelp til alt. Kan kun regne med kort tid igjen å leve. Men har d godt her. Både jeg og min familie blir godt ivaretatt. Ser ikke annet enn bare frem til å bli skilt fra denne skrøpelige kroppen min og starte et nytt, bedre og annet liv - selv om jeg fortsatt har stor, stor glede av dette livet.

Ønsker dere alle det beste!!

Så snakkes vi........

Ps
Mange har lyst til å snakke m meg og ta farvel m meg. Fler og mer enn jeg orker. Ta heller kontakt med fam - fortrinsvis Pelle ( 91860474 / pe-hart@online.no) eller Fredrik (91315858 / fredrik@mogd.no). De er hovedansvarlige for å gi info utad.Dårlig m mobildekning her, så nesten umulig å få tak i meg m mobil.
KM