lørdag 22. januar 2011

HURRA!!

Det gjorde godt å få tatt blodprøver og få snakket med lege i går. Kreftmarkøren (CA-125) er steget noe, ja, og svulstene er der nok og lager trøbbel, men det er ingen ting som tyder på at kreften er agressiv og hurtigvoksende. Jeg kan leve leeeeeenge ennå!!!!!

Dette var det utrolig godt for meg å få konstatert. Trøbbelet med smertene i magen kan også mye skylles feil medisinbruk. Morfinpreparatet jeg har brukt, kan skape forstoppelse. For å holde magen i gang, har jeg vært avhengig av et annet legemiddel. Dette kan skape kramper i magen, som igjen øker smertene, som igjen øker mitt behov for smertestillende, som igjen ....... Nå begynner jeg på andre smertestillende som forhåpentligvis vil fungere bedre for meg. Istedet for avføringsmiddelet, vil jeg tredoble bruken av Aloe Vera juice. Satser på at jeg nå videre kan holde meg både smertefri og sunn!!

Dere hører snart fra meg igjen!!

mandag 17. januar 2011

Minner fra Egypt og nytt år!


Mor og sønn på shopping første dag i Egypt og Mikal med sine finske venner ved basengkanten.
Gode minner, men godt også å være tilbake igjen til familie og gode venner! Jeg har prioritert daglige fellesskap med mennesker jeg er glad i, men det er også stort sett alt jeg har fått gjort etter at jeg kom hjem. Det har vært mye soving og hviling. Skal jeg holde meg oppe, så er jeg nå avhengig av morfintabletter for å fungere. Dette synes jeg egentlig er litt skremmende. Har derfor bestilt time til fredag 21. januar for samtale/sjekk på KK.
Litt av hvert har jeg nå likevel fått putlet med innimellom. Bilder fra turen er systimatisert på pc-en og av bilder som skal inn i album, er jeg nå nettopp ferdig med 2008. Forhåpentlig snart ajour!! Dette er noe som har ligget på meg så lenge, så det VIL jeg bli ferdig med før jeg hiver meg over andre ryddeprosjekter.
Men nå er det snart Mikal's bursdag og det nærmer seg min mors 80-års dag. Det krever også noe planlegging. Annen planlegging for livet videre er foreløpig satt på vent. Drømmene er mange, men jeg vil førts ha sjekken på KK før nærmere prioriteringer blir gjort.
Inntil da får alle ha det så godt så lenge og ha tålmodighet med min midlertidige motvilje mot pc-skriving, mailer og slikt. Er stadig noe jeg ikke får lest eller svart på. Sorry!!