onsdag 13. oktober 2010

Massasje og velvære i eget hjem - noe for deg?

Helgen fredag 22. til og med mandag 25. oktober har venner av meg i Bergen og omegn mulighet for å få behandling av helhetsterapeut, Kristine Tjensvoll, i sitt eget hjem.

Kristine er hun som gav oss masssje/behandling på helseuken i Telemark. Har skrevet en del om henne på bloggen min tidligere. Fredag morgen kommer hun til Bergen og blir til mandag kveld. Til venner av meg tilbyr hun behandling for kr 500,- (normalt tar hun kr 700,-). Du velger selv hvilke type(r) behandling (eks: kinesiologi, fotsoneterapi, aromaterapi, øreakupunktur). Du trenger ikke stille med annet utstyr enn en madrass på gulvet, litt håndler og kanskje et pledd? Hun har med seg deilige oljer, gode lukter, lys og god stemning. For alle som vil unne seg litt luksus eller som sliter med vonde muskler og/eller følelsmessige spenninger: GRIP SJANSEN!!! Jeg stiller som sjåfør og guide. Ring meg om du er interessert. Begrenset hvor mange hun kan rekke over...

KUR

Det ble til slutt cellegift fredag i forrige uke. Da ble det også slutt på å ha hytten for meg selv. Vanligvis er det veldig kjekt å være her sammen med mor, men akkurat denne helgen, og etter kur, var det nedtur å ha selv henne å forholde meg til. Kjenner på et enormt behov for ro til å finne ut av meg selv, finne min egen rytme, prøve ut nye oppskrifter og finne ut hva jeg tåler/ikke tåler. Jeg holdt nok mer sengen enn nødvendig bare for å slippe unna røykelukt, fristende matlukter m.m.

Arvid har også vært her daglig. Han har brukt timevis på å finne ut av hvorfor varmeapperatet i bilen ikke virker. I morgen leverer jeg bilen til service. Håper å få den ferdig fikset og tilbake igjen samme dag. Skal nemlig på et møte på kvelden og håper å kunne dra ut igjen hit på hytten etter det.

Får bli med dette for denne gang. Jeg har det bra, er i fin form, men trett og moden for sengen akkurat nå..

torsdag 7. oktober 2010

Tom for medisin - kur utsatt

Så ble det ikke kur i dag likevel. Sykehusapoteket var gått tom for en av komponentene i cellegiften jeg skulle hatt. Mest sansynlig får de alt klart til kur fredag. Om ikke, så har jeg fri til over helgen. Luksus spør du meg!!!

Her har det plasket ned i hele dag, men med mitt gode, gamle oransje oljehyre, har det likevel vært deilig å være ute. Jeg holder på å anlegge ny plass for kompost. Tungt arbeid, så jeg klarer ikke mye av gangen. Jeg er sikkert et syn der jeg står midt i blautaskitten og lemper på jord og stein. - Er nesten som å være som barn igjen. Eller har du glemt hvor frydefult det var å grave etter skjulte skatter, hoppe i dammer og bygge tårn i sandkassen? Ull underst og varm og tørr selv om det regnet, - og så komme inn til varm kako eller annet godt?

Her har jeg holdt fyr i peisen i hele dag. Rikelig av all slags inngredienser til å lage god mat har jeg også. Kvelden avsluttes med ekte, ren kako. Livet er topp!!!!!

tirsdag 5. oktober 2010

Evakuert til Sotra og cellegift i morgen.

Magen er bra igjen og jeg slapp ekstratur til sykehuset. Det holdt med en telefon. En dag på kun flytende og bare "riktig" mat gjorde underverk. Nå er også blodprøvene fine, så det blir dermed cellegift i morgen.

En ting var mindre fint og det var at kreftmarkøren hadde gått bitte litt opp igjen i løpet av de siste 14 dagene. Satser på at det er forbigående. Jeg får bare rett og slett lytte til Geir-Rune og holde meg helt unna frukt og kjøtt som begge menes å være mat for kreften.

Bær og frukt og annet søtt er det vanskeligste. Har derfor nå "isolert" meg på hytten på Sotra. Planen er å bli her til jeg lever godt på diett - uten å føle behov for annet enn det som menes å være riktig for meg. Jeg var hjemme i går og har nå fått med meg både vannrenser, opptimiser (den sentrifuge-greien til vannet som skal gjøre det ekstra oksygenrikt) og dehydratoren (den som jeg kan tørke mat med og f.eks. lage brød av spirer og salat m.m).

Så langt koser jeg meg ordentlig her ute. Mor reiste hjem lørdag og egentlig så har jeg vel ikke vært alene her en hel dag ennå. Enten har jeg selv vært på farten eller så har min venn, Arvid , vært her for å se på bilen. Vinduet har han fikset og jeg er lykkelig for det. Nå gjenstår det bare å få varmeapperatet til å virke. Blir mer og mer glad i den bilen. I begynnelsen var den "dau-kjørt" og treg på rattet, men etter en del kjøring, har den kommet seg veldig. Deilig å være fri og uavhengig igjen!!!!

Skal bli spennende å se om jeg kommer meg enda fortere etter cellegiften nå når jeg får være i ro og fred her - Men det spørs vel enda mer hvor lenge får nyte å ha stedet her helt for meg selv...